OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Binnen Management Solution is ICTerium wel een heel mooi en uniek bedrijfsconcept.

Waarom uniek? Management Solution draagt sociaal ondernemen een warm hart toe en wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid bieden op een fijne passende werkplek en een duurzame arbeidstoekomst.

Deze missie heeft Management Solution er toe aangezet ICTerium als bedrijfsonderdeel op te zetten. Het team van ICTerium bestaat voor het overgrote deel uit enthousiaste en supergemotiveerde collega’s met een arbeidshandicap. Elke collega heeft unieke talenten en vooral een passie voor het werken aan ICT oplossingen. Samen vormen zij de basis voor onze dienstverlening op het gebied van ICT richting de ondernemers.

Ons credo ‘uw verlengstuk in uw bedrijfsvoering’ wordt door ons team van ICTerium zeer zeker waargemaakt.

VOOR WIE?

Onze opdrachtgevers variëren per bedrijfsgrootte en sector. Zowel de kleine zelfstandige en startende ondernemer als kleine MKB bedrijven helpen wij bij het presenteren van producten en diensten op internet. Daarbij hoort ook het onderhouden, verbeteren en laten groeien van hun bedrijf online. Ook verenigingen bieden wij specifieke websites op maat. Kenmerkend voor onze klanten is dat zij een steentje willen bijdragen aan de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

ONZE WERKWIJZE

Wij weten hoe belangrijk het is dat een website als een eigen online visitekaartje moet werken. Immers het is vaak een eerste contactmoment met een potentiële klant. De website dient er goed uit te zien, aan te sluiten op het bedrijfsprofiel en gebruiksvriendelijk te zijn voor de bezoeker. Dit vergt aandacht. ICTerium biedt persoonlijke aandacht en maatwerk of het nu gaat om een simpele of uitgebreide website dat maakt niet uit. Alvorens wij voor de opdrachtgever aan de slag gaan worden in een één op één gesprek met een projectleider van ICTerium de wensen en eisen geïnventariseerd en keuzes uit de mogelijkheden aangeboden.

Wij zijn gepassioneerde professionals die graag ondernemingsvraagstukken oplossen.
Wij doen dit op alle ondernemingsgebieden zoals P&O | Kwaliteit Arbo-veiligheid Milieu | Administratie-financieel | ICT et cetera.  Vanuit Management Solution willen en kunnen wij als verlengstuk optreden van uw onderneming/organisatie. Naast het ontlasten van vervelende wettelijke verplichte vraagstukken of werkzaamheden ligt onze missie is het beteren van uw bedrijf/organisatie zodat de continuïteit en winstgevendheid wordt verbeterd.

Een team van enthousiaste professionals die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen aan een baan en begeleiden op het werk. Wij zijn er voor u als werkzoekende en voor u als werkgever en samen met u willen wij ons inzetten het doel te bereiken.
Meer informatie

Eureka Personeelsdiensten is specialist in het verlonen van de kwetsbare doelgroep (o.a. WAardevolleJONGeren| Participatiewet). Dit is onze oorsprong. Onze jarenlange ervaring ontzorgt zowel de feitelijke werkgever en werknemer.
Meer informatie

ArbeidsHerstel is geen arbodienst op afstand… we zijn betrokken bij onze klanten, helpen en denken mee in oplossingen, zijn een partner met respect voor de organisatie en medewerkers. Een benadering waarbij geen belangen uitgangspunt zijn maar het resultaat: herstel naar arbeid.
Meer informatie

ICTerium