GRAFISCH ONTWERP

ICTerium maakt websites in WordPress, dat kan van een standaard template tot een maatwerk site met allerlei extra’s. Voor elke website wens en budget is er een WordPress opplossing!

website door ons laten bouwen?

Wilt u zich professioneel presenteren dan kunt u uw bedrijfspresentatie uniek en herkenbaar maken in de vorm van een logo, visitekaartje, briefpapier, webpagina etc. dit noemen we een huisstijl. Bij het ontwikkelen van een huisstijl wordt de bedrijfsvoering van uw bedrijf vertaald in beeldmiddelen als kleur, lettergebruik en vorm. maar ook formaten en verhoudingen spelen een rol. Deze elementen worden doorgevoerd in alle huisstijl-items als een logo, visitekaartje of een website. 

Immers een goede eerste indruk maken is zeer belangrijk. Dit kan zijn in de vorm van persoonlijk contact, maar ook in de vorm van uw visitekaartje, briefpapier, folders of promotiemateriaal. Zeker bij het doen van een mailing is het van belang dat uw drukwerk er goed uit ziet. Een huisstijl is een onderdeel van uw marketingstrategie. Naast het grafisch ontwerpen van een huisstijl kan ICTerium u ook helpen middels het opzetten van een huisstijlhandboek, uw complete visuele bedrijfspresentatie overzichtelijk samengevoegd.

PORTFOLIO

Meer weten over ICTerium of bent u enthousiast geworden over onze diensten?

ICTerium