MEDIA

Fotografie

U bent trots op uw bedrijf, uw producten en diensten, uw medewerkers, uw projecten. Waarom dan niet uw website voorzien van afbeeldingen met mooi eigen fotomateriaal? Dit geeft niet alleen een persoonlijk tintje aan de website maar kan tevens functioneren als een boodschap of extra informatie voor de bezoeker van de website. Ook kan het als een stukje herkenning bijdragen aan de huisstijl van het bedrijf, bijvoorbeeld door bewust gebruik van bepaalde kleuren. En uiteraard zijn foto’s onmisbaar bij het presenteren van uw producten in een webshop.

Social Media

Social media is een vorm van internet marketing waarbij netwerken worden ingezet als instrument. Het doel van social media is de creatie en distributie van content die door gebruikers gedeeld wordt met hun sociale netwerk. Op deze manier kan social media ingezet worden voor branding en het vergroten van bereik onder potentiële klanten.

Wij kunnen u helpen met het opzetten en inrichten van uw social media netwerken. En eventueel helpen bij het actueel houden van uw content.

Meer weten over ICTerium of bent u enthousiast geworden over onze diensten?

ICTerium